F I R M A   D R A A K 

 – Theaterperformance collectief  –


∇  COMING FIRST ∇

 

Cube to …

5 september in WORM – Rotterdam !

Nikki Hock & Marijn Brussaard + Firma Draak

cube to …

=l work in progress l=

-Cube to …- is een kosmische vertelling die zich ontrafelt in een zoektocht naar de ‘absolute waarheid’. Als laboratoriumratten gaan Gracey en George de relatie aan met een levensgrote kubus in de speelruimte. Op zichzelf lijkt het object niet veel voor te stellen, maar met de fantasie van George en Gracey wordt er betekenis aan gegeven. De maakbaarheid van de waarheid wordt echter al snel zichtbaar wanneer de perspectieven van Gracey en George beginnen te verschuiven, en te verschillen van elkaar. Hetzelfde object, niet langer ‘één en dezelfde wereld’ maar de mogelijkheid van twee werelden tegelijkertijd.

Het wordt onze eerste avondvullende voorstelling. Momenteel zijn we hard aan het werk om dit project gerealiseerd te krijgen. We houden je op te hoogte van de vooruitgangen !

-Cube to …-  is een samenwerking met Feikes Huis , productiekern voor objecttheater.

  • Portal was een vooronderzoek i.s.m. Feikes Huis. Gepresenteerd onder de noemer ‘Vers Bloed‘, in april 2016 tijdens Pop Arts Festival Amsterdam.
  • Cube to…  bouwt door vanuit Portal. De première van ‘Cube to …’ is in september 2017. Deze productie is i.s.m. Feikes Huis

 

Feikes Huis info:

www.feikeshuis.nl

 

Wil je op de hoogte blijven? Like ons op          ∇ Facebook ∇